Volgende week gaan we Struinen in de Duinen, ben je erbij? Koop hier je kaartje!

Vergaderlocatie aan zee

Op zoek naar een vergaderlocatie aan zee? Kom vergaderen in de nieuwe serre bij Elements Beach. Met de blote voeten op het ’s-Gravenzandse strand, vlakbij Rotterdam en Den Haag. Een exclusieve ruimte vol daglicht, uitzicht op zee en vooral goed eten en drinken.

Nieuwe vergaderlocatie aan zee

Exclusief vergaderen in onze serre

Met de aanvang van het strandseizoen in 2019 opent Elements Beach haar vergaderserre. Een exclusieve ruimte aan de strandtent die je voor besloten bijeenkomsten kunt huren. De serre is licht en heeft plek tot wel 50 personen! Kom dus met je management team, bestuursoverleg, brainstorm of bijscholing naar zee. In een andere omgeving kom je sowieso tot nieuwe inzichten en frisse zeelucht maakt de moeilijkste stof bespreekbaar.

“Wij zochten een vernieuwende vergaderlocatie. De serre van Elements is echt een fijne plek. Licht, ruim en je hebt vanuit alle hoeken zicht op de zee. Hier vergaderen betekent bovendien een gastvrij ontvangst, niets is te gek en overheerlijke lunch, koffie en smooties. En na afloop even borrelen op het terras!”  – Suzanne P.

Relaxte vergaderlocatie aan zee

Een plek waar je je even in het buitenland voelt…

Elements Beach is van maart tot oktober geopend op Slag Vlugtenburg, ’s-Gravenzande. Een rustig stukje strand vlakbij Den Haag en Rotterdam en een unieke plek. Bohemian, vintage, hippie, Balinees, het is maar hoe je ons wilt omschrijven. Wij vinden het zelf vooral een hele relaxte plek. En dat moet het voor jou ook zijn. Vergaderen bij ons betekent dan ook geen zorgen en lekker eten en drinken.

Arrangementen vergaderlocatie aan zee

Voor ieder wat wils met onze drie vergaderarrangementen

Iedere vergadering is anders, maar we maken het ook graag niet moeilijker dan het hoeft! Daarom hebben we drie vergaderarrangementen.

  • De hele dag vergaderen: van 10.00 – 17.00 uur inclusief lunchbuffet en afsluitende borrel.
  • Een ochtend vergaderen: van 10.00 – 14.00 uur inclusief lunchbuffet.
  • Een middag vergaderen: van 14.00 – 17.00 uur inclusief afsluitende borrel.

Bij alle arrangementen zit is exclusief gebruik van de vergaderserre, een fruity energizer en onbeperkt koffie, (verse munt)thee en bronwater inbegrepen. Wifi hebben we uiteraard, maar zou je ook uit kunnen laten, even detox-en. 🙂

Bekijk de volledige arrangementen en prijzen

Borrel of diner na vergaderen

Wil je na het vergaderen nog even borrelen op het terras?

Of zelfs nog een hapje blijven eten? Dat kan uiteraard, gezellig zelfs! Iedere dag bestellen we het zonnetje en vaak laat ze zich nog zien. We vinden zelf dat je hier de mooiste zonsondergang hebt. 🙂 Blijf dus even napraten met een biertje en wijntje en lekkere snack. Samen aan tafel? Probeer dan ons Food 2 Share concept. We zetten de hele tafel vol met lekkere schaaltjes en deelt samen de gerechten. Voor ieder wat wils, ook voor de lastig eters. Check hier ons groepsmenu

Maak van je vergadering ook een actieve teambuilding dag met een van onze activiteiten in samenwerking met Event Masters!

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens