De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Teambuilding @ The Beach

Uitdaging, samenwerken en actief op het strand

Het strand is een grote speeltuin…

Daag je collega’s uit voor een teambuildingsactiviteit!

Wij organiseren in samenwerking met verschillende professionele partijen jouw teambuildingsactiviteit op het strand. Vanaf 10 personen kun je deelnemen. Je hebt keuze uit verschillende programma’s en daarnaast is er op maat van alles mogelijk. Of je nu met de jonge honden of de oude garde komt.

De teambuildingsactiviteiten duren meestal zo’n 6,5 uur inclusief welkomstdrankje, een barbecue en borrel.
Ook kun je als team zonder activiteit bij ons komen eten of borrelen.

Surfles @Waves ' N Ripples

Leuk als team uitje!

Samen met elkaar de zee trotseren. Los van het land in het water je eigen golven surfen en elkaar aanmoedigen. In de zee draait het niet om dagelijkse zaken maar helpt om er juist los van te komen. Elkaar opnieuw leren kennen in de zee en elkaar beter begrijpen op het land.

Boek een Surfles en ervaar het zelf als team!

NIEUW! Fun Battle

Avontuur, lol en een klein beetje competitie

Deze FUN-battle is echt heel leuk. Jullie gaan verschillende teamspellen doen, zoals: team-ski lopen, blinddoek parcours, reuze kaartenhuis of een lekker potje volleybal om er maar een paar te benoemen.

Deze activiteit is toegankelijk voor bijna alle leeftijden en de spellen zijn
uitdagend, lollig, avontuurlijk en toch ook een beetje competitief

Meer informatie vind je hier.

Allemaal in de Flow

Strandyoga van We Flow

Hoeven jullie je niet in het zweet te werken maar willen jullie wel allemaal in dezelfde Flow komen? Een strandyoga les met is een lichte fysieke maar mentale uitdaging voor iedereen. Voor de fanatieke yogi of newby’s, voor iedereen in de groep is er een zinnige invulling van deze activiteit.

We organiseren de strandyoga sessies samen met We Flow.

Volley & BBQ

Fun & chill bedrijfsuitje

Het perfecte arrangement voor recreatieve deelnemers,  Sla de bal niet in het net maar druk die punt. Altijd fun en daarna heerlijk aanvallen van het BBQ buffet! Hebben jullie het lef? Dan zorgen wij voor de bal.

Kampvuuravond met live muziek

Just chill

Op zoek naar chille vibes in plaats van strakke kantoorsettings? Bij het kampvuur komt iedereen los. Met een jamsessie wordt het een heerlijke avond. Wij zorgen voor drankjes, marsmellows, popcorn en een live gitarist. Zorgen jullie voor de goede gesprekken?

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens