WE MOGEN WEER! VOOR LUNCH & DINER GRAAG RESERVEREN, AANWAAIEN ALTIJD MOGELIJK!

Teambuilding @ The Beach

Uitdaging, samenwerken en actief op het strand

Het strand is een grote speeltuin…

Daag je collega’s uit voor een teambuildingsactiviteit!

Expeditie Robinson, een openlucht escaperoom of boogschieten. En het gaat niet alleen om de fysieke beproeving. Logisch nadenken en creativiteit zijn net zo belangrijk!

Elements Beach organiseert in samenwerking met Event Masters jouw teambuildingsactiviteit op het strand. Vanaf 12 personen kun je deelnemen. Je hebt keuze uit drie verschillende programma’s en daarnaast is er op maat van alles mogelijk. Of je nu met de jonge honden of de oude garde komt.

De teambuildingsactiviteiten duren 6,5 uur inclusief welkomstdrankje, een barbecue en borrel. De prijs is vanaf € 80,50 p.p.

.
Ook kun je als team zonder activiteit bij ons komen eten of borrelen. Check ons menu voor groepen.

Expeditie Robinson

Creativiteit, teamwork en logisch denken

Welk team wint de meeste challenges en wordt de master van deze Expeditie Robinson?

Een unieke combinatie tussen het welbekende tv-programma en de populaire escape rooms. Weten jullie te ontsnappen uit de Master Escape?

Team Challenge

Samenwerken, communiceren en vertrouwen

Een speelse en uitdagende teambuilding. Sta oog in oog met raadsels, challenges en ontsnappingen. Alleen door samenwerken, communiceren en vertrouwen zullen jullie deze Team Challenge goed volbrengen.

Chill Master

Samenwerken, uitdaging en gezelligheid

Het perfecte arrangement voor recreatieve deelnemers. De vier activiteiten hebben veel uitdaging, maar zijn fysiek gemakkelijk te doen. Als teams strijd je op de verschillende onderdelen om uiteindelijk de Chill Master te worden!

Naast deze arrangementen behoren ook een yogales of cocktailworkshop tot de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens