Winterslaap…we zien jullie graag weer vanaf 29 maart 2024!

Teambuilding @ The Beach

Uitdaging, samenwerken en actief op het strand

Het strand is een grote speeltuin…

Daag je collega’s uit voor een teambuildingsactiviteit!

Expeditie Robinson, een openlucht escaperoom of boogschieten. En het gaat niet alleen om de fysieke beproeving. Logisch nadenken en creativiteit zijn net zo belangrijk!

Elements Beach organiseert in samenwerking met Event Masters, Waves ’n Ripples of We Flow Yoga jouw teambuildingsactiviteit op het strand. Vanaf 12 personen kun je deelnemen. Je hebt keuze uit verschillende programma’s en daarnaast is er op maat van alles mogelijk. Of je nu met de jonge honden of de oude garde komt.

De teambuildingsactiviteiten duren meestal zo’n 6,5 uur inclusief welkomstdrankje, een barbecue en borrel. De prijs is vanaf € 80,50 p.p
Ook kun je als team zonder activiteit bij ons komen eten of borrelen. Check ons menu voor groepen.

Surfles @Waves ' N Ripples

Leuk als team uitje!

Samen met elkaar de zee trotseren. Los van het land in het water je eigen golven surfen en elkaar aanmoedigen. In de zee draait het niet om dagelijkse zaken maar helpt om er juist los van te komen. Elkaar opnieuw leren kennen in de zee en elkaar beter begrijpen op het land.

Boek een Surfles en ervaar het zelf als team!

Expeditie Robinson Team Challenge

Creativiteit, teamwork en logisch denken

Welk team wint de meeste challenges en wordt de master van deze Expeditie Robinson? Een unieke combinatie tussen het welbekende tv-programma en de populaire escape rooms. Weten jullie te ontsnappen uit de Master Escape?

Een speelse en uitdagende teambuilding. Sta oog in oog met raadsels, challenges en ontsnappingen. Alleen door samenwerken, communiceren en vertrouwen zullen jullie deze Team Challenge goed volbrengen.

We organiseren dit in samenwerking met Event Masters

Allemaal in de Flow

Strandyoga van We Flow

Hoeven jullie je niet in het zweet te werken maar willen jullie wel allemaal in dezelfde Flow komen? Een strandyoga les met is een lichte fysieke maar mentale uitdaging voor iedereen. Voor de fanatieke yogi of newby’s, voor iedereen in de groep is er een zinnige invulling van deze activiteit.

We organiseren de strandyoga sessies samen met We Flow.

Volley & BBQ

Fun & chill bedrijfsuitje

Het perfecte arrangement voor recreatieve deelnemers en ideaal in de post-Covidtijd! Want fysieke sporten mogen en al helemaal in de frisse buitenlucht. Sla de bal niet in het net maar druk die punt. Altijd fun en daarna heerlijk aanvallen van het BBQ buffet! Hebben jullie het lef? Dan zorgen wij voor de bal.

Kampvuuravond met live muziek

Just chill

Op zoek naar chille vibes in plaats van strakke kantoorsettings? Bij het kampvuur komt iedereen los. Met een jamsessie wordt het een heerlijke avond. Wij zorgen voor drankjes, marsmellows, popcorn en een live gitarist. Zorgen jullie voor de goede gesprekken?

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens