Gesloten tot eind maart 2023

GOOD FOOD

Restaurant strand ‘s-Gravenzande

Schop je schoenen uit, sla de krant open, tijd voor koffie. Begin de dag relaxed. Blijf je per ongeluk de hele dag hangen? No worries, wij ook. Relaxen doe je hier van ochtendgloren tot in de late uurtjes.

Het (plant)aardige? Wij koken met plantbased en duurzame producten. Voor de gerechten waarin we dierlijke ingrediënten gebruiken, kiezen we voor de biologische variant. Vergeet hokjesdenken: visliefhebbers, vleesfanaten en plantbased-lovers; Start sharing!

Oké, een kleine bekentenis: we gebruiken ieder mogelijk excuus om volop met onze BBQ smoker te experimenteren. Natuurlijk om jou te verrassen met nieuwe creaties.

Check hier onze huidige menukaart.

 

Ontbijt op het strand

Voor early birds in het weekend

Geniet op zaterdag en zondag van je ontbijtje met uitzicht op zee.
Een heerlijke plank vol met lekkers….
Neem je er een sapje of smoothie bij? Dampende koffie kan natuurlijk ook!

Lunchen

Broodjes (veel vega keuze!)

Lunch aan zee, hoe lekker is dat! Ga je voor een gezonde soep of toch liever voor de Vega kip? En ja, we hebben ook een broodje ribeye of hamburger. Biologisch; dat dan weer wel.

Uiteten aan strand

Restaurant

Kom je met je lover of friends? Collega’s of familie? Ons food to share concept staat al jaren als een huis. Bestel kleine gerechtjes die je lekker samen deelt. Voor vleesfanaten, visliefhebbers of plantbased lovers. Voor ieder wat wils. Met lekkere vega gerechtjes ‘on the side’. Liever een groot bord voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook!

Need for sweet

Zoete lekkernijen

Zoete verleidingen die je niet kunt weerstaan. Onze homemade brownie.
Sorbetijsjes geserveerd in een kokosnoot, hoe zomers wil je het hebben. Probeer ook de thuisgemaakte taartjes van chef Jasper, of een bord vol zoets.

Take Away menu

Onze specialiteiten meenemen

Heb je de perfecte stek op het strand gevonden? Blijf je slapen in een van de vakantiehuisjes vlakbij? Je kunt onze gerechten ook meenemen. Onze take away bar is een blijvertje.

Naast hete koffie en koele drankjes kun je een aantal gerechten van de kaart bestellen. Ook aan de lekkere trek op je strandbedje is gedacht. Nacho’s, flammkuchen of bitterballen, te veel om op te noemen.