Volgende week gaan we Struinen in de Duinen, ben je erbij? Koop hier je kaartje!

GOOD FOOD

Restaurant strand ‘s-Gravenzande

Schop je schoenen uit, sla de krant open, tijd voor koffie. Begin de dag relaxed. Blijf je per ongeluk de hele dag hangen? No worries, wij ook. Relaxen doe je hier van ochtendgloren tot in de late uurtjes.

Het (plant)aardige? Wij koken met plantbased en duurzame producten. Voor de gerechten waarin we dierlijke ingrediënten gebruiken, kiezen we voor de biologische variant. Vergeet hokjesdenken: visliefhebbers, vleesfanaten en plantbased-lovers; Start sharing!

De menukaart kan je hier vinden > menukaart

Ontbijt op het strand

Voor early birds op zondag

Geniet op zondag van je ontbijt met uitzicht op zee.
Tussen 10.00 en 12.00 uur staat er een heerlijk ontbijtbuffet vol met lekkers klaar….
Croissantjes, shakshuka, vers brood met divers beleg, vegan baked oats met banaan en kaneel, vers fruit, yoghurt met granola en pastel de nata.

Lunchen

Broodjes (veel vega keuze!)

Lunch aan zee, hoe lekker is dat! Ga je voor een gezonde soep of toch liever een frisse salade? Ook kun je de lekkerste lunchgerechten combineren met onze ‘shared lunch’ voor twee personen. En ja, we hebben ook een broodje hamburger. Biologisch; dat dan weer wel.

Uiteten aan strand

Restaurant

Kom je met je lover of friends? Collega’s of familie? Ons food to share concept staat al jaren als een huis. Bestel kleine gerechtjes die je lekker samen deelt. Voor vleesfanaten, visliefhebbers of plantbased lovers. Voor ieder wat wils. Met lekkere vega gerechtjes ‘on the side’. Liever een groot bord voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook!

Need for sweet

Zoete lekkernijen

Zoete verleidingen die je niet kunt weerstaan. Zoals onze homemade vegan brownie en de lekkerste appeltaart!
Lemon crumble cake, hoe zomers wil je het hebben. Probeer ook het vegan passievrucht taartje, of een bord vol zoets.

Take Away menu

Onze specialiteiten meenemen

Heb je de perfecte stek op het strand gevonden? Blijf je slapen in een van de vakantiehuisjes vlakbij? Je kunt onze gerechten ook meenemen. Onze take away bar is een blijvertje.

Naast hete koffie en koele drankjes kun je een aantal gerechten van de kaart bestellen. Ook aan de lekkere trek op je strandbedje is gedacht. Flatbread met dips, olijven of bitterballen, te veel om op te noemen.