Tot za 19 oktober zijn we geopend van do t/m ma. Kom je ook naar Het Slot Element?

GOOD FOOD

Restaurant strand ‘s-Gravenzande

Schop je schoenen uit, sla de krant open, tijd voor koffie. Begin de dag relaxed. Blijf je per ongeluk de hele dag hangen? No worries, wij ook. Relaxen doe je hier van ochtendgloren tot in de late uurtjes.

Het (plant)aardige? Wij koken met plantbased en duurzame producten. Voor de gerechten waarin we dierlijke ingrediënten gebruiken, kiezen we voor de biologische variant. Vergeet hokjesdenken: visliefhebbers, vleesfanaten en plantbased-lovers verenigt u. Start sharing!

Oké, een kleine bekentenis: we gebruiken ieder mogelijk excuus om volop met onze BBQ smoker te experimenteren. Natuurlijk om jou te verrassen met nieuwe creaties.

Check onze menukaart

Ontbijt op het strand

Voor early birds

Geniet van je ontbijtje met uitzicht op zee. Een heerlijke plank vol met lekkers zoals soja yoghurt met huisgemaakte granola & vers fruit, geroosterde boterham met roomboter & jam, een croissant en een gekookt eitje. Neem je er een sapje of smoothie bij? Dampende koffie kan natuurlijk ook!

Lunchen

Broodjes (veel vega keuze!)

Hoe lekker vegan is, ontdek je met onze lunchbroodjes. Vegan shoarma, dikke plakken brood met hummus, falafel of Shaksuka. En ja, we hebben ook een broodje ribeye of hamburger. Biologisch; dat dan weer wel.

Uiteten aan strand

Restaurant

Kom je met je lover of friends? Collega’s of familie? Ons food to share concept staat al jaren als een huis. Bestel kleine gerechtjes die je lekker samen deelt. Voor vleesfanaten, visliefhebbers of plantbased lovers. Voor ieder wat wils. Met lekkere vega gerechtjes ‘on the side’. Liever een groot bord voor jezelf? Dat kan natuurlijk ook!

Need for sweet

Zoete lekkernijen

Zoete verleidingen die je niet kunt weerstaan. Verfrissend citroenijs of een plank vol zoets. Nieuw zijn de gebakjes van SUE, vegan en glutenvrij!

Ons eigen bier

't 5e Element

Ons eigen Weizen bier gebrouwd met Delftse brouwers. Die wil je gewoon komen proeven. Dorstlessend, fris en fruitig. Terwijl je achterover leunt in een strandstoel, met je voeten in het zand en de  zomertunes uit de boxen knallen. En die borrelplank, die wil je erbij!