Volgende week gaan we Struinen in de Duinen, ben je erbij? Koop hier je kaartje!

SPORTEN IS OOK ONTSPANNEN

En andersom natuurlijk: ontspannen is ook een sport. Hier tussen de zandkorrels van Slag Vlugtenburg doe je het allebei. Na een uurtje draaien op je strandbed, een paar keer de glazen laten klinken… is het tijd voor wat beweging. Actie in de tent!

Een volleyballetje slaan? Met een plank de branding in? Teamwork challenges? Driemaal ja.
Goed voor de ontspanning, samenwerking en (lach)spieren. Een wat rustigere neerwaartse hond mag natuurlijk ook. Yogatime.

Winnaars of verliezers… agh, we zijn op het strand. Wat maakt het uit. Geef elkaar een high five en wenk nog een keertje naar de barman. Spierpijn de volgende dag? We houden alvast een plaatsje voor je vrij.

Met elkaar

ACTIE IN DE (STRAND)TENT

Heerlijk ontspannen in de zon? Tuurlijk. Relaxed. Chill. Maar nu is het tijd voor een beetje actie in de tent! Beweging. Teambuilding. High Fives. Met je collega’s, familie of vrienden gave activiteiten doen op het strand? In samenwerking met verschillende partijen organiseren wij gave, sportieve en lachwekkende activiteiten. Dag los zand. Hallo teamspirit.

Jong en oud. Sportief en stijve hark. Strak-in-het-(mantel)pak en beachboys. Voor iedereen is er wat te doen. Lekker buiten. Lekker laagdrempelig. Lekkernijen. Na afloop smaakt jouw drankje nog beter.

Bekijk de arrangementen

JENN coacht

Zij stelt vragen die niemand stelt

Vastgelopen, futloos of zie je door de bomen het bos niet meer? Kies voor een frisse wind door de tent en het liefst recht door zee.

Met inzichten uit Westerse psychologie en non-dualiteit werkt Jenn met jou aan jouw échte vraag. Zweverig gedoe? Zeker niet. Coaching op maat? Zeker wel.

Aan de hand van concrete situaties en met ruimte voor humor doorbreekt ze belemmerende patronen en diepe blokkades.

Vrijblijvend kennismaken?

Strand. Rust. Energie.

Yoga-en op het strand

Namasté of gewoon goedemorgen! De zandkorrels rollen rustig tussen je tenen, terwijl de Yoga oefeningen je naar je lichaam leren luisteren. Brekende golven op de achtergrond. Voel je het? De huidige tijden zijn jachtig: vol korte filmpjes, dikgedrukte koppen en volgepropte snelwegen. Ontsnap. Ontspan. Ervaar vrijheid.

Yoga op het strand… een beter begin van je dag bestaat niet. Op het strand bij Elements zijn diverse yoga docenten actief. Ontdek hier of er een les is die bij jou past.

De laatste downward facing dog gedaan? Tijd voor een goeie kop muntthee of jus d’orange.

 

 

Surflessen

De hele zomer!

Het lijkt zo makkelijk. Een surfboard onder je arm nemen, naar de branding rennen en een golf pakken. Niets is minder waar. Voor echt golfsurfen moet je de fijne kneepjes van het vak leren. Daarom hebben we sinds vorig jaar onze eigen golfsurfschool in ‘huis’.

Geen paniek! Even geen golfen? Dan kun je ook suppen!

Bekijk alle mogelijkheden

Slacklinen, balanceboarden, volleyballen

Eén grote speeltuin

Niets is zo lekker om een dagje buiten te spelen in het zand. Zelfs als je al lang geen twaalf meer bent. Wat dacht je er dus van om te slacklinen, balanceboarden, volleyballen en nog meer activiteiten te doen. Je leeft je helemaal uit en komt daarna bij met een een fris getapt biertje en natuurlijk portie bitterballen. Want je kunt niet alle ballen hoog houden hé? Liever een stuk vlees van de grill? Onze BBQ-masters steken graag ons bakbeest voor je aan.

Strandjutten

Schoner strand

Helaas zien wij iedere dag hoeveel rommel er uit de zee aanspoelt en de badgasten achterlaten… Een schone zee en strand is beter voor iedereen! Daarom zijn we fan van de Grondstofjutters. Kom jutten, verzamel afval en stop het in de Juttas. Lever je een volle Juttas bij ons in? Als dank krijg je een kopje koffie of ijsje. Het afval dat je inlevert wordt hergebruikt!

Zelf iets organiseren?

Goed idee? Roept u maar!

Een boekenclub. Een wijnproeverij. Een mindmapping brainstorm. Een workshop gedichten maken. Een songwritingsessie. Een lezing hoe je er meer uit haalt. Een klankschaalconcert. Roept u maar. Niets is te gek om bij ons te organiseren. We denken graag met je mee en staan open voor allerlei toffe ideeën. Je kunt bijna altijd terecht in de serre, die is overgoten met daglicht.

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens