Winterslaap…..we zijn er weer rond 21 maart 2020!

SPORTEN IS OOK ONTSPANNEN

En andersom natuurlijk: ontspannen is ook een sport. Hier tussen de zandkorrels van Slag Vlugtenburg doe je het allebei. Na een uurtje draaien op je strandbed, een paar keer de glazen laten klinken… is het tijd voor wat beweging. Actie in de tent!

Een volleyballetje slaan? Met een plank de branding in? Teamwork challenges? Driemaal ja.
Goed voor de ontspanning, samenwerking en (lach)spieren. Een wat rustigere neerwaartse hond mag natuurlijk ook. Yogatime.

Winnaars of verliezers… agh, we zijn op het strand. Wat maakt het uit. Geef elkaar een high five en wenk nog een keertje naar de barman. Spierpijn de volgende dag? We houden alvast een plaatsje voor je vrij.

Met elkaar

ACTIE IN DE (STRAND)TENT

Heerlijk ontspannen in de zon? Tuurlijk. Relaxed. Chill. Maar nu is het tijd voor een beetje actie in de tent! Beweging. Teambuilding. High Fives. Met je collega’s, familie of vrienden gave activiteiten doen op het strand? In samenwerking met Event Masters organiseren wij gave, sportieve en lachwekkende activiteiten. Dag los zand. Hallo teamspirit.

Jong en oud. Sportief en stijve hark. Strak-in-het-(mantel)pak en beachboys. Voor iedereen is er wat te doen. Lekker buiten. Lekker laagdrempelig. Lekkernijen. Na afloop smaakt jouw drankje nog beter.

Bekijk deze site voor inspiratie!

 

Strand. Rust. Energie.

Yoga-en op het strand

Namasté of gewoon goedemorgen! De zandkorrels rollen rustig tussen je tenen, terwijl de Yoga oefeningen je naar je lichaam leren luisteren. Brekende golven op de achtergrond. Voel je het? De huidige tijden zijn jachtig: vol korte filmpjes, dikgedrukte koppen en volgepropte snelwegen. Ontsnap. Ontspan. Ervaar vrijheid.

Yoga op het strand… een beter begin van je dag bestaat niet. Op het strand bij Elements zijn diverse yoga docenten actief. Ontdek hier of er een les is die bij jou past.

De laatste downward facing dog gedaan? Tijd voor een goeie kop muntthee of jus d’orange.

 

 

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens