WINTERSLAAP….. in maart 2021 zijn we er weer!

Binnenkort bij Elements:

Volg ook onze social media, we bedenken regelmatig iets nieuws of spontaans!

Yogales op het strand

In 2021 weer!

Begin je dag fris met een lesje yoga op het strand! Blote voeten in het zand, het ruisen van de zee, wind in je haar en een vurig zonnetje. Helemaal in je element. Onze yogadocent Iris is net terug van haar opleiding in India waar ze Vinyasa helemaal onder de knie kreeg. Dit is een actievere vorm van yoga waarin de ademhaling gebruikt wordt als leidraad om van de ene pose naar de andere te bewegen. Op die manier wordt er een flow gecreëerd.

Yoga is voor iedereen geschikt. Ben je op zoek naar wat meer ontspanning? Wil je je fitter voelen? Wil je werken aan kracht? Doe eens mee aan een yogales en ervaar de uitdaging voor je mind & body.

De lessen vinden iedere week op woensdag, vrijdag en zondag plaats. Neem contact op met Iris voor het rooster & reserveren 

Surfles van Waves 'N Ripples

In 2021 weer!

Het lijkt zo makkelijk. Een surfboard onder je arm nemen, naar de branding rennen en een golf pakken. Niets is minder waar. Voor echt golfsurfen moet je de fijne kneepjes van het vak leren. Daarom hebben we sinds dit jaar onze eigen golfsurfschool in ‘huis’. Reguliere lessen:

Vanaf mei starten de reguliere lessen voor kids op woensdag tot 14 jaar van 14:00-15:30 uur en voor jongeren en volwassenen van 16:00-17:30 uur en 19:00-20:30 uur.

Struinen in de Duinen 5e editie

Za 31 juli 2021

Psst Struiners, #savethedate. Kom dansen, kom struinen bij de 5e editie. Met je voeten in het zand, koele drankjes en de leukste mensen. Wie van een fijn strandfeestje houdt zet zaterdag 31 juli 2021 in zijn/haar agenda.