WE MOGEN WEER! VOOR LUNCH & DINER GRAAG RESERVEREN, AANWAAIEN ALTIJD MOGELIJK!

Binnenkort bij Elements:

Yoga & Surf Clinic

Za 27 juni

De ideale combo van inspanning en ontspanning. Lekker wakker worden met een yogales van “We Flow” waar je helemaal wordt klaargemaakt voor een Surfles van Waves ‘ N Ripples.

Het programma bestaat uit:

  • 09:15 uur verzamelen bij Elements Beach
  • 09:30 uur start yoga
  • 11:00-11:30 uur koffie/ thee pauze (incl.)
  • 11:30 uur start surfles
  • 13:00 uur einde

Prijs €45 p.p. Inschrijven via: surfen@wavesnripples.nl of stuur een appje naar 06-58820208

Surfcamp @ Waves & Ripples

Kids met een zwemdiploma A tot 14 jaar opgelet! De hele dag surfen en spelletjes spelen met vriendjes en vriendinnetjes? Dat kan! Ga mee op het eerste Waves ‘N Ripples Surfcamp! 𝐖𝐚𝐭 𝐠𝐚𝐚𝐧 𝐰𝐞 𝐝𝐨𝐞𝐧? Golfsurfen, tikitossen, frisbeeen, slacklinen en natuurlijk nog meer golfsurfen.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
𝐓𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧: 09:00-15:00. 𝐊𝐨𝐬𝐭𝐞𝐧: €70 p.p. per dag. Incl snacks, drinken en lunch. Een weekend om nooit meer te vergeten! Inschrijven? Stuur Sjoerd een appje  +31 6 58820208

Yogales op het strand

Iedere woensdag, vrijdag en zondagochtend

Begin je dag fris met een lesje yoga op het strand! Blote voeten in het zand, het ruisen van de zee, wind in je haar en een vurig zonnetje. Helemaal in je element. Onze yogadocent Iris is net terug van haar opleiding in India waar ze Vinyasa helemaal onder de knie kreeg. Dit is een actievere vorm van yoga waarin de ademhaling gebruikt wordt als leidraad om van de ene pose naar de andere te bewegen. Op die manier wordt er een flow gecreëerd.

Yoga is voor iedereen geschikt. Ben je op zoek naar wat meer ontspanning? Wil je je fitter voelen? Wil je werken aan kracht? Doe eens mee aan een yogales en ervaar de uitdaging voor je mind & body.

De lessen vinden iedere week op woensdag, vrijdag en zondag plaats. Neem contact op met Iris voor het rooster & reserveren 

Surfles van Waves 'N Ripples

Pak die golf

Het lijkt zo makkelijk. Een surfboard onder je arm nemen, naar de branding rennen en een golf pakken. Niets is minder waar. Voor echt golfsurfen moet je de fijne kneepjes van het vak leren. Daarom hebben we sinds dit jaar onze eigen golfsurfschool in ‘huis’. Reguliere lessen:

Vanaf mei starten de reguliere lessen voor kids op woensdag tot 14 jaar van 14:00-15:30 uur en voor jongeren en volwassenen van 16:00-17:30 uur en 19:00-20:30 uur.

Grill & Chill

Vanaf september

Vurige zonsondergangen of najaarsstorm. Het kan nog alle kanten uit, maar een knus bonfire is in beide gevallen goed. Dus levensgenieters kruip met alle leuke mensen die je kent bij elkaar en heb een mooie avond. We zetten de tafel vol kleine gerechten om te delen inclusief die van onze nieuwe grill. Voor vleesfanaten, visliefhebbers of plantbased lovers wat wils. We stoken daarnaast het vuur voor je op, een goede fles wijn erbij en getokkel van een gitaar. Meer heb je niet nodig, toch? Het kan zomaar een latertje worden…. Kom je met vier of meer personen? Dan krijg de eerste fles wijn cadeau!

HET SLOT ELEMENT

ZA 31 OKTOBER

We willen er eigenlijk nog niet over nadenken, maar hij kan maar vast in je agenda staan… Het Slot Element. Ons enige eigen sluitfeest om het strandseizoen van 2020 mee af te ronden.

Struinen in de Duinen 5e editie

Za 31 juli 2021

Psst Struiners, #savethedate. Kom dansen, kom struinen bij de 5e editie. Met je voeten in het zand, koele drankjes en de leukste mensen. Wie van een fijn strandfeestje houdt zet zaterdag 31 juli 2021 in zijn/haar agenda.