Momenteel nog gesloten

Binnenkort bij Elements:

Grill & Chill

Do 9 april, Do 23 april

Vurige zonsondergangen of voorjaarstorm . Het kan nog alle kanten uit, maar een knus bonfire is in beide gevallen goed. Dus levensgenieters kruip met alle leuke mensen die je kent bij elkaar en heb een mooie avond.

We zetten de tafel vol kleine gerechtjes om te delen inclusief die van onze nieuwe grill. Voor vleesfanaten, visliefhebbers of plantbased lovers wat wils. We stoken daarnaast het vuur voor je op, een goede fles wijn erbij en getokkel van een gitaar. Meer heb je niet nodig, toch? Het kan zomaar een latertje worden…

Reserveer via info@elementsbeach.nl voor een van deze drie avonden en kom je met vier of meer personen? Dan krijg de eerste fles wijn cadeau!

Paasontbijt op het strand

Zo 12 en Ma 13 april

Kom op 1e en 2e Paasdag ontbijten met eersterangs zeezicht. We serveren een ‘to share’ ontbijt met allerlei lekkers om te delen. En uiteraard hoort er een eitje bij! Lekker met z’n tweeën of de hele familie. We zijn vanaf 10.00 uur geopend. Voor kids hebben we een speciale creahoek.

Op het menu: Lekkere croissantjes & broodjes. Natuurlijk hoort kaas, jam, boter etc. erbij, Gekookte eitjes, Huisgemaakte wafel met aardbeien, Quiche met geitenkaas, spinazie & pijnboompitten, Mango passievrucht cheesecake, Verse jus d`orange.

Prijs: Volwassenen €19,95, Kids 4-12 €10,-, Kids 0-4 jr eten gratis met hun ouders mee

Reserveer via info@elementsbeach.nl

 

Yogales op het strand

Zo 26 april, vanaf zo 10 mei iedere week

Begin je zondag fris met een lesje yoga op het strand! Blote voeten in het zand, het ruisen van de zee, wind in je haar en een vurig zonnetje. Helemaal in je element. Onze yogadocent Iris is net terug van haar opleiding in India waar ze Vinyasa helemaal onder de knie kreeg. Dit is een actievere vorm van yoga waarin de ademhaling gebruikt wordt als leidraad om van de ene pose naar de andere te bewegen. Op die manier wordt er een flow gecreëerd.

Yoga is voor iedereen geschikt. Ben je op zoek naar wat meer ontspanning? Wil je je fitter voelen? Wil je werken aan kracht? Doe eens mee aan een yogales en ervaar de uitdaging voor je mind & body.

De lessen vinden iedere week op zondag plaats. De eerste keer is op zondag 26 april en vanaf zondag 10 mei iedere week.

Koningsdag = open

Ma 27 april

Geen zin in de drukte van de stad? Uitbrakken van Koningsnacht? Of wil je op Koningsdag lekker rustig van de zee en een extra vrije dag genieten? Wij zijn open vanaf 10.00 uur. Uiteraard hebben we die dag lekkere oranjesnacks en sapjes. Kom genieten en wie weet trakteren de weergoden je op een “oranje boven” zonsondergang!

Surfles van Waves 'N Ripples

Vanaf woensdag 6 mei

Het lijkt zo makkelijk. Een surfboard onder je arm nemen, naar de branding rennen en een golf pakken. Niets is minder waar. Voor echt golfsurfen moet je de fijne kneepjes van het vak leren. Daarom hebben we sinds dit jaar onze eigen golfsurfschool in ‘huis’. Reguliere lessen:

Vanaf woensdag 6 mei starten de reguliere lessen voor
kids tot 14 jaar van 14:00-15:30 uur en voor jongeren en volwassenen van 16:00-17:30 uur en 19:00-20:30 uur.

NIEUW: Wijn & Spijs

Vr 8 mei

Hou je van wijnen, lekker eten en sta je open voor verrassing? Kom dan naar onze Wijn & Spijs avond. Onze cheft tovert in de keuken een verrassingsmenu in elkaar en onze wijnleverancier komt met een selectie van bijpassende wijnen. Daarbij krijg je nog wat ‘inside information’ van de echte wijnkenner. Een smaaksensationele avond!

Reserveer via info@elementsbeach.nl

De Oesterkoningin

Zo 17 mei

Hoera! Onze koningin is jarig en daarom komt de Oesterkoning bij ons langs. De hele middag op het terras kun je bij een van de oestermannen of -vrouwen deze zilte traktatie proeven/bestellen. De echte smaak van de zee van superverse vangst uit Zeeland of Normandië.

Struinen in de Duinen 5e editie

Za 25 juli

Psst Struiners, #savethedate. Kom dansen, kom struinen bij de 5e editie. Met je voeten in het zand, koele drankjes en de leukste mensen. Wie van een fijn strandfeestje houdt zet zaterdag 25 juli in zijn/haar agenda.  Niemand minder dan de Koning, Patrice Bäumel, sluit deze editie af. Al drie jaar stond Patrice op ons lijstje. We sprongen dan ook een gat in de lucht toen we hoorde dat deze eindbaas komt draaien op je leukste strandfeestje. Waar kennen we Patrice van? Nou van: Tommorowland, Awakenings, DGTL en Sonar Barcelona.
Overtuigd? Haal hier dan snel je tickets.

Het Slot Element

Za 17 oktober

We willen er eigenlijk nog niet over nadenken, maar hij kan maar vast in je agenda staan… Het Slot Element. Ons enige eigen sluitfeest om het strandseizoen van 2020 mee af te ronden.