Winterslaap…..we zijn er weer rond 21 maart 2020!

Binnenkort bij Elements:

Openingsweekend

Za 21 & Zo 22 maart

Zet hem maar met grote letters in je agenda. Want op zaterdag 21 maart begint niet alleen officieel de lente, maar openen wij onze deuren weer! Kom direct de nieuwe menukaart proberen, check of jouw favoriete plekje er nog is, klets bij met je favoriete bediening en geniet van het zeezicht dat je natuurlijk gemist hebt.

Grill & Chill

Do 26 maart, Do 9 april, Do 23 april

Vurige zonsondergangen of voorjaarstorm . Het kan nog alle kanten uit, maar een knus bonfire is in beide gevallen goed. Dus levensgenieters kruip met alle leuke mensen die je kent bij elkaar en heb een mooie avond.

We zetten de tafel vol kleine gerechtjes om te delen inclusief die van onze nieuwe grill. Voor vleesfanaten, visliefhebbers of plantbased lovers wat wils. We stoken daarnaast het vuur voor je op, een goede fles wijn erbij en getokkel van een gitaar. Meer heb je niet nodig, toch? Het kan zomaar een latertje worden…

Reserveer via info@elementsbeach.nl voor een van deze drie avonden en kom je met vier of meer personen? Dan krijg de eerste fles wijn cadeau!

Paasontbijt op het strand

Zo 12 en Ma 13 april

Kom op 1e en 2e Paasdag ontbijten met eersterangs zeezicht. We serveren een ‘to share’ ontbijt met allerlei lekkers om te delen. En uiteraard hoort er een eitje bij! Lekker met z’n tweeën of de hele familie. We zijn vanaf 10.00 uur geopend. Voor kids hebben we een speciale creahoek.

Reserveer via info@elementsbeach.nl

 

Koningsdag = open

Ma 26 april

Geen zin in de drukte van de stad? Uitbrakken van Koningsnacht? Of wil je op Koningsdag lekker rustig van de zee en een extra vrije dag genieten? Wij zijn open vanaf 10.00 uur. Uiteraard hebben we die dag lekkere oranjesnacks en sapjes. Kom genieten en wie weet trakteren de weergoden je op een “oranje boven” zonsondergang!

NIEUW: Wijn & Spijs

Vr 8 mei

Hou je van wijnen, lekker eten en sta je open voor verrassing? Kom dan naar onze Wijn & Spijs avond. Onze cheft tovert in de keuken een verrassingsmenu in elkaar en onze wijnleverancier komt met een selectie van bijpassende wijnen. Daarbij krijg je nog wat ‘inside information’ van de echte wijnkenner. Een smaaksensationele avond!

Reserveer via info@elementsbeach.nl

De Oesterkoningin

Zo 17 juni

Hoera! Onze koningin is jarig en daarom komt de Oesterkoning bij ons langs. De hele middag op het terras kun je bij een van de oestermannen of -vrouwen deze zilte traktatie proeven/bestellen. De echte smaak van de zee van superverse vangst uit Zeeland of Normandië.

Struinen in de Duinen 5e editie

Za 25 juli

Psst Struiners, #savethedate. Kom dansen, kom struinen bij de 5e editie. Met je voeten in het zand, koele drankjes en de leukste mensen. Wie van een fijn strandfeestje houdt zet zaterdag 25 juli in zijn/haar agenda.

Het Slot Element

Za 17 oktober

We willen er eigenlijk nog niet over nadenken, maar hij kan maar vast in je agenda staan… Het Slot Element. Ons enige eigen sluitfeest om het strandseizoen van 2020 mee af te ronden.