Winterslaap…..we zijn er weer rond 21 maart 2020!

Binnenkort bij Elements:

Food & Bonfire

Do 10 en 17 oktober

Vurige zonsondergangen of guur herfstweer. Het kan nog alle kanten uit, maar een knus bonfire is in beide gevallen goed. Dus levensgenieters kruip met je alle leuke mensen die je kent bij elkaar en heb een mooie avond.

We zetten de tafel vol kleine gerechtjes om te delen. Voor vleesfanaten, visliefhebbers of plantbased lovers wat wils. We stoken het vuur voor je op, een goede fles wijn erbij en getokkel van een gitaar. Meer heb je niet nodig, toch? Het kan zomaar een latertje worden…

Reserveer telefonisch via 0174 – 237 249 voor een van deze drie avonden en kom je met vier of meer personen? Dan krijg de eerste fles wijn cadeau!

Het Slot Element

Za 19 oktober, 20.00 - 02.00 uur

Vlak voordat alles (maar dan ook echt alles) van het paviljoen weer achter slot en grendel verdwijnt, geven we nog een knallend slotfeest! Bekende dj’s van Struinen zijn erbij om met ons af te sluiten. 70’s & 80’s disco, guilty pleasure’s en een beetje house staan op de setlist. Hang in de lampen, help ons van de drankvoorraad af en dans tot in de late uren. De hele winter kun je weer bijslapen ;).

Meld je snel aan want VOL=VOL!