OPEN  MA T/M ZO 10-22 U // RESERVEER //  CHECK-IN  // RESERVEER WIJN&SPIJS

Good Food for Groups

Vers & biologisch, menukaart voor groepen

Good Food for Groups

Huisgemaakt & biologisch. Smakelijk voor iedereen

Bij ons kun je de hele dag terecht voor huisgemaakt ‘good food’. We koken graag plantaardig en voor de gerechten waarin we wél dierlijke ingrediënten gebruiken, kiezen we altijd de biologische variant. Visliefhebber, vleesfanaat of plantbased-lover: er is voor iedereen iets lekkers te vinden. En…heb je onze BBQ smoker al gezien? Maar liefst 500 kg schoon aan de haak!

Naast onze menukaart hebben we voor groepen deze Foodopties: 

Spoil yourself lunchschaal of lunchbuffet

Overvloed aan keuze. €17,- p.p. (1,5 uur)

Ons zeer uitgebreide lunch vol met lekkers om te delen. Bij een kleine groep geserveerd op schaal, een grote groep op buffet. Met een soepje van de dag, pita & dips, maaltijdsalade, wisselend gezond broodje en een kleine zoetigheid. Tijdens de lunch is er onbeperkt jus ’s orange, water en melk.

Extra’s: biologische kroket €2,50 p.p., vers fruit of onbeperkt koffie en (verse munt)thee.

Cheers borrelarrangement

Sluit je dag aan zee af met een gezellige borrel. €22,50 p.p. (3 uur)

Bij ons kun je gedurende drie uur onbeperkt genieten van drankjes van het Hollands plateau (koffie/thee, tapbier, fris, wijn en binnenlands gedistilleerd). Nootjes, olijven en nacho’s zetten we op de tafels. We serveren drie keer de ronde bittergarnituur.  Cheers!

Alleen 1x borrelhapjes? Kies voor de bittergarnituur (vega bitterballen, samosa’s en falafelballetjes) 50 stuks à €37,50.
Luxe hapjes (‘kip’spiesjes van De Vegetarische slager met spicydip, toast met huisgerookte ribeye of vega flammkuchen. 50 stuks à €100,-

Grill & Chill BBQ arrangement

Ons bakbeest: de BBQ smoker! €27,95 p.p. (2 uur)

Dit geeft een heerlijke grill- en rooksmaak aan het vlees of vis op de barbecue. Onze koks bereiden hamburgers, gemarineerde kippendijen, spareribs met homemade marinade, vis van de dag, maïskolven en ananas met kokosmelk en rietsuiker. Hoe chill is dat!

Bij de BBQ hoort natuurlijk versgebakken brood met huisgemaakte tapenade en aïoli, frietjes, diverse sauzen, rijkgevulde salade en een Do it yourself saladebar! Daarnaast hebben we diverse vegan opties: ‘kip’ spiesje van De Vegetarische Slager, gevulde courgette en hele paprika’s.

Food to share Diner

Tapas maar dan anders. €33,50 p.p. (3 gangen)

Je start met een soepje van de dag met pita & dips. Wij serveren diverse gerechten van onze menukaart aan tafel om samen te delen. Het lijkt op Tapas; ieder krijgt een eigen bord en in het midden worden alle gerechten neergezet. Sluit jullie diner af met bord vol zoetigheid. Koffie of thee bestellen kan natuurlijk erna.

Kijk op onze menukaart voor de combinaties en mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens