WE MOGEN WEER! VOOR LUNCH & DINER GRAAG RESERVEREN, AANWAAIEN ALTIJD MOGELIJK!

Trouwen strandtent

Willen jullie trouwen in een strandtent? Maak van je trouwdag niet alleen de allermooiste dag, maar ook meest relaxte dag! Elements Beach in ’s-Gravenzande (Westland, vlakbij Rotterdam & Den Haag) is een officiële trouwlocatie op het strand. Balinees, hippie, bohemien, vintage… maar vooral het gevoel alsof je in het buitenland bent.

 

 

 

 

 

Trouwen strandtent bij Elements Beach

Maak van je trouwdag de meest relaxte dag!

Stiekem een droom om op een paradijselijk strand te trouwen in het buitenland? Maar past dat niet binnen jullie budget? Gelukkig is er een betaalbaar alternatief vlakbij Den Haag & Rotterdam. Elements Beach is de meest relaxte strandtent, vinden we zelf. 🙂 Wij houden van no-nonsense en maken het niet moeilijker dan het is. Het moet de meest relaxte dag uit je leven zijn… en jullie willen geen stress hebben van alles wat bij die dag komt kijken.

“Wij wilden absoluut geen stijve en degelijke trouwdag… maar juist met de blote voeten in het zand! Omgeven door onze liefste familie en vrienden waarbij iedereen vooral plezier had. Dat is meer dan gelukt. Het fijne personeel en superlekker eten & drinken maakten onze dag onvergetelijk. En met de allermooiste zonsondergang waanden we ons stiekem al op Bali….” – Michelle & Robert

 

Officiële trouwlocatie Westland strand

Een unieke strandtent voor jullie bruiloft!

Aan het Westlandse strand is Elements Beach een officiële trouwlocatie. Dat kan niet het hele jaar door… maar van maart tot oktober. Vaak is de zon zelfs overmatig van de partij en kun je dus echt op het zand de ceremonie laten voltrekken. Anders kun je ons buiten trouwen op het terras (uit de wind), maar ook binnen in de serre heb je uitzicht op zee. Blijf daarna voor een feestelijke borrel of receptie, lekker eten of chille barbecue met je gasten en uiteraard een topfeest. Je hele trouwdag op één plek, dat is zo relaxt!

 

Opties trouwen strandtent

Met je voeten in het zand...

Het ja-woord geven aan je allerliefste, dat doe je als het goed is maar één keer. Wij zorgen er voor dat alles goed geregeld is.

  • De ceremonie… op het strand, terras of in de serre.
  • De receptie… bubbels voor iedereen om te proosten op jullie als paar.
  • Diner… barbecue of food 2 share want de liefde gaat uiteraard door de maag
  • Een topfeest… de voetjes van de vloer en de hele zaal op z`n kop!

Je kunt bij ons de hele dag op één plek blijven, dat is het voordeel van trouwen in een strandtent! En heel relaxt….

 

Feestavond trouwen strandtent

Een goed feestje geven, dat kunnen we bij Elements wel.

Iedere zomer organiseren we ons eigen festival, Struinen in de Duinen. We hebben regelmatig jongens en meiden uit het Rotterdamse nachtleven over de vloer. Gaan jullie voor een relaxt deephouse feestje of de echte ‘feest DJ’ met bekende hits? Een vuurtje op het terras met akoestische muziek kan overigens ook! Voor de drankjes hebben we diverse arrangementen. Wil je alleen bier en wijn, of mogen er ook Gin Tonic’s en speciaal biertjes geschonken worden? En sluit de avond af met een zakje friet met mayo. Voor de snack-trek! Check hier alle opties!

Benieuwd of jullie datum nog vrij is? Neem contact met ons op voor een offerte. Vanaf maart kun je ook komen kijken!

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens