Volgende week gaan we Struinen in de Duinen, ben je erbij? Koop hier je kaartje!

Met de zaak

Erop uit met de baas? Of eigen baas en toe aan frisse energie? Dit kan er zakelijk bij Elements!

Vergaderen, workshops en meer

Ruime serre met daglicht

Brainstormen, jaarplannen maken of intervisie. Onze serre is voor allerlei zakelijke sessies te gebruiken. Je hebt uitzicht op de branding en loopt zo het strand op tijdens een onderbreking. Frisse lucht fijn? Dan zetten we toch alle deuren open? Een beamer en wifi zijn voorhanden.

Bekijk hier de vergaderarrangementen

Flexwerken

Alle hoeken van je huis gezien?

Komen de muren thuis op je af? Alle hoeken van de eettafel wel gehad? Maar moet je toch voorlopig nog even thuiswerken? Maandag t/m vrijdag kun je van 10.00 tot 14.00 uur bij ons aan de bak. Mét leuke collega’s en goede koffie.

Coaching

BEN JE TOE AAN ÉCHTE VERANDERING?

Vastgelopen, futloos of zie je door de bomen het bos niet meer? Kies voor een frisse wind door de tent en het liefst recht door zee. Met inzichten uit Westerse psychologie, non-dualiteit en Oosterse wijsheden werkt Jenn met jou aan jouw échte vraag. Zweverig gedoe? Zeker niet. Coaching op maat? Zeker wel.

Aan de hand van concrete situaties en met ruimte voor humor doorbreekt ze belemmerende patronen en diepe blokkades.

Benieuwd of dit iets voor jou is?

Bedrijfsuitje

ACTIE IN DE (STRAND)TENT

Heerlijk ontspannen in de zon? Tuurlijk. Relaxed. Chill. Maar nu is het tijd voor een beetje actie in de tent! Beweging. Teambuilding. High Fives. Met je collega’s, familie of vrienden gave activiteiten doen op het strand? In samenwerking met Event Masters organiseren wij gave, sportieve en lachwekkende activiteiten. Dag los zand. Hallo teamspirit.

Jong en oud. Sportief en stijve hark. Strak-in-het-(mantel)pak en beachboys. Voor iedereen is er wat te doen. Lekker buiten. Lekker laagdrempelig. Lekkernijen. Na afloop smaakt jouw drankje nog beter.

Yogaclinic

Rust en ruimte in je hoofd

Namasté of gewoon goedemorgen! De zandkorrels rollen rustig tussen je tenen, terwijl de Yoga oefeningen je naar je lichaam leren luisteren. Brekende golven op de achtergrond. Voel je het? De huidige tijden zijn jachtig: vol korte filmpjes, dikgedrukte koppen en volgepropte snelwegen. Ontsnap. Ontspan. Ervaar vrijheid.

Yoga op het strand… een beter begin van je dag bestaat niet. Op het strand bij Elements zijn diverse yoga docenten actief. Ontdek hier of er een les is die bij jou past.

De laatste downward facing dog gedaan? Tijd voor een goeie kop muntthee of jus d’orange.