Seizoen 2024 is met een gloednieuw pand begonnen, kom je gauw langs?

Coronaproof vergaderen aan zee

Wil je coronaproof vergaderen? Aan zee is genoeg ruimte! Onze lichte serre is ruim op gezet en kan aan twee kanten volledig open voor frisse lucht. Neem nu een optie voor coronaproof vergaderen aan zee. Wij zijn gevestigd op het strand van 's-Gravenzande (Westland), vlakbij Rotterdam, Hoek van Holland en Den Haag.

Coronaproof vergaderen in serre

Ruimte en zeelucht

De koppen weer bij elkaar steken? Een jaarplan maken? Bijscholen of brainstormen, kan allemaal in onze serre. Kom vergaderen op het strand. Bij ons kun je coronaproof vergaderen. Van de serre kunnen aan twee zijdes de raampartijen helemaal open. Frisse zeelucht alom dus! In een coronaproof opstelling kan er tot 18 man plaatsnemen. Jullie hebben een eigen toiletgroep om te gebruiken.

Coronaproof vergadering locatie

Welkom op het strand

Met afstand de leukste vergaderlocatie aan zee! Bij ons kun je nog goed betaalbaar parkeren en we zijn gevestigd op een rustig strandslag in ‘s-Gravenzande, net voor Hoek van Holland. Vanaf de parkeerplaats waai je in 8 minuten tijd uit richting zee. Ideaal te bereiken vanuit Rotterdam, Delft of Den Haag.

Vergaderarrangementen

Wat is er in begrepen?

Mogen we nog 1 agendapunt inbrengen? Goed eten en drinken! Onze vergaderarrangementen zijn altijd inclusief koffie, (munt)thee en water. Blijven jullie hangen voor de borrel, gezellig! Jullie kunnen na de rondvraag doorschuiven op een privéterras waar we ook een knusse opstelling maken en de borrelplank(en) serveren. Voor lunch en diner staan we uiteraard ook met onze keukenbrigade klaar. Al ons eten is biologisch en we koken veel plantaardig. Er is voor iedereen gegarandeerd keuze!

 

Neem een optie

Details
Contactgegevens