De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Vergaderen aan zee

Kom vergaderen aan zee! Vanuit onze lichte en ruime serre heb je een panoramisch uitzicht op het strand, de branding en de zee. Elements Beach ligt aan een rustig strand tussen Hoek van Holland en Den Haag, dichtbij Rotterdam.

Unieke plek vergaderen aan zee

Geen zee als behang op je vergaderzaal, maar écht zeezicht!

Net alsof je in het buitenland bent. De vergaderserre van Elements Beach is sinds maart 2019 geopend. Deze vergaderlocatie biedt ruimte aan maximaal 50 personen en kun je op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur huren. Onze sfeer typeer je al Balinees, hippie, vintage en vooral zeer relaxt! Hierdoor kom je met het hele team op nieuwe inspiratie. Ook voor heisessies, brainstorms of bijscholingsdagen is onze strandtent een unieke plek om te vergaderen aan zee.

Zorgeloos vergaderen aan zee

Relaxt & heerlijk eten en drinken

Drie vergaderarrangementen om zorgeloos te vergaderen aan zee:

  • De hele dag vergaderen: van 10.00 – 17.00 uur inclusief lunchbuffet en afsluitende borrel.
  • Een ochtend vergaderen: van 10.00 – 14.00 uur inclusief lunchbuffet.
  • Een middag vergaderen: van 14.00 – 17.00 uur inclusief afsluitende borrel.

“Vergaderen aan zee geeft nieuwe inzichten en inspiratie. Moeilijke onderwerpen worden met zeezicht ineens bespreekbaar. Wij trakteren onze gasten daarbij op een relaxte setting met een heerlijke lunch, koffie en smooties. Blijven hangen voor de borrel kan ook, de zonsondergang is hier op z’n mooist!” Mark & Jennifer, eigenaren Elements Beach

Vergaderruimte huren bij Elements Beach

Persoonlijk & op maat

Iedere vergadering is anders, vergaderen bij Elements is daarom altijd persoonlijk en op maat. Toch maken we het jou (en onszelf) graag ook makkelijk. Naast een standaard huurprijs bieden wij drie opties om te vergaderen aan zee. Je kunt kiezen uit een ochtend-, middag-, of dagarrangement. Hiermee heb je een prettige basis zoals onbeperkt koffie, (verse munt)thee en bronwater, een uitgebreid gezond lunchbuffet of afsluitende borrel met hapjes. Ook geven we jullie een fruity energizer in de vorm van een smoothie. Wifi hebben we uiteraard, maar zou je ook uit kunnen laten, even detox-en. 🙂

Arrangementen vergaderen aan zee

Naast het vele praten en overleggen ook even buitenspelen?

Combineer je vergadering met een teambuilding activiteit. Als onderbreking een lesje yoga op het strand, Expeditie Robinson programma of even cocktails shaken? Bij ons is niks te gek! Blijf na afloop dineren of barbecueën. Voor het diner presenteren we jullie graag ons Food 2 Share concept. De hele tafel zetten we vol met schaaltjes vol lekkers om samen te delen. Ons bakbeest de barbecue kunnen we ook op stoken waarbij onze chefs heerlijk biologisch vlees, verse vis en vegaspiesjes voor jullie grillen. Uiteraard met een buffet vol salades, sausjes en brood on the side!

Dansje doen met al je collega’s? Ook voor een bedrijfsfeest ben je bij ons aan het juiste adres. Check welke DJ’s er bij ons kunnen draaien.

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens