WINTERSLAAP….. in maart 2021 zijn we er weer!

Nieuws

Iedere keer bedenken we weer wat nieuws. Altijd met het motto: plezier in wat we doen!

Er is niets anders bij ons!

Nieuwe maatregelen

Op 29 september 2020 gaan er weer nieuwe landelijke maatregelen gelden voor horeca. Voor ons betekent dat er nu nauwelijks iets veranderd. Nog even de regeltjes op rij:

  • Er mogen maximaal 30 personen per ruimte (serre & restaurant) binnen zijn.
  • Kom alleen als je gezond & gezellig bent. Desinfecteer je handen en hou 1,5 meter afstand.
  • Check-in bij binnenkomst via elementsbeach.nl/checkin.
  • De keuken en poort sluiten om 21.00 uur, om 22.00 uur moeten we sluiten.
  • Blijf zoveel mogelijk op je zitplaats zitten, niet dansen, roken, hangen etc.
  • Je mag maximaal met 4 personen aan een tafel zitten  (uitzondering: één huishouden)

De laatste maand!

Open tot 25 oktober

De herfst doet langzaam zijn intrede… ook nu heeft het z’n charme om op het strand te zijn. Lekker uitwaaien en daarna bij het haardvuur met een kom dampende soep helemaal opwarmen. We zijn er nog een hele maand, ja dat is langer dan normaal!

Zondag 25 oktober is de laatste dag en daarna maken we een stormbestendig fort van ons pand, want dit jaar mogen we voor het eerst blijven staan. En jullie zijn nog niet zomaar van ons af. Kijk die agenda…! 

Die 8-minuten-durende wandeling vanaf de parkeerplaats is het de komende maand écht dubbel en dwars waard om richting het strand te waaien!

ELEMAG

Ons eigen magazine!

Jaaaahaaa, dit stond al een tijdje op ons ideeënlijstje: een eigen magazine! ELEMAG is vanaf juni bij ons op het terras te vinden. Met leuke artikelen over onze leveranciers, lifestyle, trouwen aan zee en natuurlijk veel plaatjes van de mooiste plek van Nederland. Wil jij hem als echte fan thuis op de mat ontvangen? Stuur dan een berichtje!

Blader hier digitaal door het magazine

We zijn open!

Seizoen 2020 eindelijk gestart

Man, man, man, wat is het fijn om jullie weer te verwelkomen. Met onze robuuste meubels, frisse zeelucht en natuurlijke ventilatiehoefden we niet veel aan te passen voor het ‘nieuwe normaal’. Op het terras hebben we 120 plekken, binnen in het restaurant ook 30. Wil je lunchen of dineren? Graag reserveren we alvast een plekje voor je via ons reserveringssysteem.

We zijn dagelijks open van 10.00 tot 22.00 uur. Er is altijd plek voor aanwaaiers.

ELEMETER STRANDLAKEN

Limited Edition

De 1,5 meter samenleving is deze zomer op het strand een makkie want, er is ruimte zát! Wil je zeker weten dat je safe op afstand in je iso-element van je medestrandgasten zit? Natuurlijk, met ons ELEMETER strandlaken. #diewiljehebben 🙂 Een echte 2020 limited edition. Jouw bestelling helpt ons bovendien het jaar door!

Bestel hem nu!

BBQ TAKE AWAY BLIJFT DE HELE ZOMER

Een blijvertje dit seizoen: de BBQ Take Away. Zodra het zonnetje zich weer van haar beste kant laat zien, steken wij onze houtgrill aan! Wij grillen én jullie gaan chillen. Zoek een lekker plekje op het strand, neem een lekker drankje en geniet.

WARM BAD

Dat is pas echt thuiskomen: een warm bad! Onze mannen bouwden dit voorjaar aan hun grote droom: een hout gestookte jacuzzi. Én niet alleen voor hunzelf, ook voor jou staat hij klaar. Opwarmen na een frisse duik in de zee, genieten van de zonsondergang en een flesje bubbels. #Zinin?

Als je bij ons bent kun je je plekje reserveren door je naam op het krijtbord ernaast op te schrijven.

Yoga & Surflessen zijn begonnen!

Tijd om al die coronakilo’s er weer af te werken! De surflessen van Sjoerd en yogalessen van Iris zijn nu ook officieel begonnen!

Begin je zondag fris met een lesje yoga op het strand! Blote voeten in het zand, het ruisen van de zee, wind in je haar en een vurig zonnetje. Helemaal in je element. Iris is net terug van haar opleiding in India waar ze Vinyasa helemaal onder de knie kreeg.

Liever het golfsurfen in de smiezen krijgen? Het lijkt zo makkelijk… Daarom hebben we sinds dit jaar onze eigen golfsurfschool in ‘huis’. Sjoerd is het gezicht van Waves ‘N Ripples en vind je direct naast de serre!

Struinen in de duinen naar 2021

We hadden goede hoop dat jouw leukste strandfeestje gewoon kon plaats vinden. Iets leuks om allemaal naar uit te kijken. Dansen met je voeten in het zand. Even alles vergeten. Helaas is het niet verantwoord om dit jaar ons festival, de 5e editie notabene, door te laten gaan. Helemaal ***, maar het is niet anders…

Tickets gekocht? Jouw tickets blijven geldig voor de 2021 editie. Je hoeft niks te doen behalve je ticket bewaren. En…. SAVE THE DATE voor zaterdag 31 juli 2021.