De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Vegan restaurant

Voel je het? Lekker laidback, zonnetje op je bol en ongemerkt rekening houden met de planeet. Een vegan restaurant met veel keuze voor vegetariërs en veganisten. Bewust, plantbased eten is gezond én lekker. Wees welkom bij strandpaviljoen Elements Beach.

Genieten met een idee

Vegan op het strand

In een interieur dat voelt alsof je op Ibiza, Hawaii, Bali, of waar jij wilt zijn ter wereld. Waan je met je voeten in het zand in het buitenland en geniet van al het lekkers wat moeder natuur ons te bieden heeft. Wij geloven in de kwaliteit van plantbased en biologische producten. Genieten met een idee.

Vegan restaurant aan strand

Plantbased gerechten

Bij zonsondergang smullen van de heerlijkste plantbased gerechten. Veganisten en vegetariërs verenigt u en breng zwoele zomeravonden door aan het strand. Onze menukaart heeft zóveel vegankeuzeopties, dat je hier wel tien keer kan komen eten en nog niet alles geproefd hebt. Ons food to share concept is al jaren een succesnummer. Juist als je samen uiteten wilt met vleesfanaten, visliefhebbers en jij als vegan. Een volle tafel met voor ieder wat wils.

Lunch bij vegan restaurant

Met je voeten in het zand

Kom lunchen aan het strand terwijl je geniet van een vegan broodje shoarma of falafel. Liever groentjes? Kies uit een van onze salades met gegrilde groenten, kikkererwten of huisgefermenteerde tomaten. En staat het niet op de kaart? Onze chefs flikken het iedere keer weer. Ze schudden iets nieuws en lekkers uit hun mouw.

Vegan barbecue

Extra bites vor

Iedere kans om onze big smoker aan te steken, grijpen onze mannen en vrouwen aan. Op de barbecue is er altijd een apart gedeelte dat we vrij van dierlijke producten houden. Groentes krijgen een extra smoked bite en met de Vegetarische slager als huisleverancier is zelfs die hamburger of saté er vega.

Vegan strandpaviljoen

Rustig gelegen

Ons vegan restaurant is open van maart tot oktober en gelegen aan Slag Vlugtenburg in ’s-Gravenzande. Een bijzonder rustig plekje tussen Hoek van Holland en Den Haag, we noemen het zelf ook wel een pareltje. Je kunt bij ons altijd reserveren, ook als het 30 graden is.