De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Veelgestelde vragen

Je mag ons alles vragen, maar stiekem zijn veel vragen vaak al eerder gesteld. Dus voor jou & ons handig als we ze zo op rij hebben! Staat jouw vraag er niet tussen? Mail naar info@elementsbeach.nl

 

Kan ik reserveren?

Ja, voor een lunch of diner kun je een plekje reserveren. Wij reserveren overigens alleen voor het aantal personen dat wij binnen kwijt kunnen, zodat je zeker weet dat je goed zit wanneer het onverwachts koud wordt of gaat regenen. Bij mooi weer houden wij altijd ruimte vrij voor spontane aanloop!

Hebben jullie strandbedjes?

Ja die hebben we. Je kunt ze huren bij onze take away bar. Ze zijn niet te reserveren, dus wil je jezelf verzekeren van een plekje, kom dan op tijd 🙂 Parasols hebben we niet meer.

Wat is jullie menukaart?

Dat je alvast wilt watertanden snappen we! Check de menukaart alvast even. Wil je reserveren voor lunch of diner? Doe dat eenvoudig online.

Is mijn hond welkom?

Ja wij zijn enorme dierenvrienden dus bij ons is je viervoeter, aangelijnd, welkom op het terras. We hebben zelfs een DIY waterbar ?

Ik heb een allergie, kunnen jullie daar rekening mee houden?

Geen zorgen, geen allergie is ons vreemd! We hebben voor ieder wat wils op de kaart. Ben je nu echt van het allerallerlastigste geval? Ook dan maken we in overleg met onze keuken iets voor je wat je wel kunt eten. En nog lekker ook! Vraag de bediening!

Is er nog plek vandaag?

Wij houden altijd plek voor spontane aanloop, dus geen zorgen dat je voor een dichte deur komt te staan!

Kan ik bij jullie parkeren en wat kost dat?

De parkeerplaats ligt aan het begin van het slag. Parkeren doe je hier trouwens nog goed betaalbaar. Het betaald parkeren is van 8 uur ’s ochtends tot 19.00 uur ’s avonds. De eerste twee uur zijn gratis en daarna €1,25 per half uur en maximaal €8,- per dag.  Met wind mee zit je enkele minuten later al aan je koude drankje.

Ik ben iets verloren, hebben jullie het gevonden?

We bewaren alleen de echt waardevolle voorwerpen zoals portemonnees, telefoons en dure zonnebrillen. Handdoeken, speelgoed en kledingstukken blijven zoveel liggen dat we er een winkel van kunnen maken, en het meeste is nat en vies. Sorry!

Hebben jullie Wifi?

Voor zakelijke doeleinden, zoals bij een vergadering, kun je onze wifi gebruiken. Onze locatie bevindt zich buiten de bebouwde kom, dus snel up- en downloaden gaat wat trager.

Ik ben mindervalide, is jullie terras toegankelijk voor een rolstoel? 

Via de loopsteiger kun je gewoon op ons terras komen. Onze toiletten zijn helaas niet geschikt voor een rolstoel. Wel is er in het sanitair gebouw op het slag een invaliden toilet. Ben je van plan om te komen en wil je dat we een plekje vrij houden, geef ons dan even een belletje.

Tot wanneer zijn jullie open?

We blijven meestal open tot en met de eerste week van oktober.

Is er een Reddingsbrigadepost bij jullie op het slag zodat ik onbezorgd mijn kinderen kan laten spelen?

Ja, die is er. In de zomervakantie, op strandweerdagen en in de weekenden in het voor- en naseizoen is de post bemand. Er hangt dan altijd een rood gele vlag uit. Ook kun je jouw kind een polsbandje om doen met daarop je 06 nummer.

Jullie interieur is zo gaaf, kan ik er een fotoshoot doen?

Dat mag, maar alleen als andere gasten daar geen last van ervaren. Overleg dus met onze eventsmanager over de mogelijkheden. events@elementsbeach.nl

Kan ik bij jullie werken?

Check hier onze vacatures.