De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Bedrijfsuitje strand

Lekker naar buiten met een bedrijfsuitje strand? Maak het niet ingewikkelder, Elements Beach is dé plek. Je vindt ons van maart tot oktober aan het ’s-Gravenzandse strand, vlakbij Rotterdam en Den Haag. Allemaal op blote voeten, dat geeft een goede mood! En zeg nou zelf je hele team, van directeur tot stagiair, is op het strand toch beter zijn/haar element?

Elements Beach & bedrijfsuitje strand

Waan jezelf in het buitenland

Balinees, vintage, hippie, bohemien.. het is maar hoe je ons wilt noemen. Wij vinden onze strandtent zelf erg relaxed! Dat doet die frisse zeelucht ook wel met je. Een bedrijfsuitje bij Elements voelt alsof je met het hele team het vliegtuig hebt gepakt en in het buitenland bent… De werkelijkheid is echter dat je bij dit bedrijfsuitje strand vlakbij Rotterdam of Den Haag blijft. Wij doen er wel alles aan om je dat gevoel te geven. We praten soms zelfs Engels 🙂

“We wilden ons team bedanken na een hectische tijd. Even slow down en een rust modus, maar wel met elkaar plezier hebben. Dat kan hier perfect met de leuke strandarrangementen en het fantastische eten. De zon maakt het af!” – Richard H. 

Organiseer een bedrijfsuitje strand

Ieder bedrijfsuitje is uniek

Al die verschillende mensen. Ieder een ander karakter, kleur of herkomst. Bij Elements Beach organiseren we daarom ieder bedrijfsuitje op maat, maar… we maken het niet ingewikkelder dan het is! Helpen je goed op weg om een keuze te maken voor jouw bedrijfsuitje strand. Bovendien heb je een goed inzicht in het kostenplaatje. Voor de teambuildingsactiviteiten werken we samen met onze fijne partner Event Masters. Zij regelen het boogschieten, wij steken de barbecue vast aan…

Arrangementen bedrijfsuitje strand

Het strand is een grote speeltuin

Daag die collega’s maar uit voor een teambuildingsactiviteit! In het kort de opties, maar check gerust de uitgebreide infopagina.

  • Expeditie Robinson waarbij creativiteit, teamwork en logisch nadenken centraal staan
  • Team Challenge daagt je uit om samen te werken, communiceren en vertrouwen in elkaar te hebben.
  • Chill Master is ideaal als je het vooral gezellig met elkaar wilt hebben en het fysiek niet te zwaar wilt maken 🙂

Wist je dat je bij ons ook kunt vergaderen?

Eten en drinken bij bedrijfsuitje strand

Eat good, feel good!

Laat je bij ons verrassen door (h)eerlijk biologisch eten. Dat betekent veel veggies en producten uit de buurt. Ons Food 2 Share concept werkt voor iedere groep. We zetten de hele tafel vol met smakelijke schaaltjes en ieder kiest wat hij of zij lekker vindt. Zelfs de kieskeurige eter vindt wat lekkers :). Ons bakbeest van een BBQ kunnen we natuurlijk ook opstoken. Eén van onze chefs staat dan aan het roer biologisch vlees, vis of veggiespiesjes te grillen.

 Vraag direct een offerte aan voor jouw bedrijfsuitje strand!

Details
Contactgegevens