De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Vergaderen strand

Volgende keer vergaderen strand? Verhuis die pittige vergadering naar een plek met uitzicht op zee. Met frisse zeelucht kom je al gauw tot nieuwe inzichten en ideeën. Elements Beach ligt vlakbij Rotterdam en Den Haag aan Slag Vlugtenburg in ’s-Gravenzande. Van maart tot oktober kun je ongestoord vergaderen in onze aparte serre. Mét veel licht, zeezicht, heerlijke koffie en een uitgebreide lunch.

Elements Beach & vergaderen strand

Brainstorm, managementoverleg, bijscholing of seminar?

Op het strand is alles bespreekbaar, zelfs de zwaarste onderwerpen. Wij doen daar met ons Balinees, hippie, vintage, bohemien interieur nog een schepje bovenop. Wij maken het graag relaxt… Een casual dresscode is het enige waar jij aan moet denken!

In maart 2019 is de serre van onze strandtent helemaal vernieuwd. Apart vergaderen strand is daardoor in alle rust en ruimte mogelijk. Een wens van velen! Op werkdagen is de vergaderserre te reserveren tot wel 50 personen.

Uitzicht op zee bij vergaderen strand

Ver weg van de drukte en hectiek van kantoor.

“Voor het maken van onze jaarstrategie wilden we echt even ‘out of the box’. Elements is een unieke plek. Hier vonden we rust, ruimte en inspiratie. Daarbij werd er fantastisch voor ons gezorgd.” – Marieke M.

Soms moet je echt even buiten de gebaande paden. Door je vergadering naar het ’s-Gravenzandse strand te verplaatsen kom je op nieuwe ideeën. Tussendoor krijg je verse energizers zoals een smoothie en een uitgebreid lunchbuffet staat rond het middaguur voor jullie klaar. Wil je je meeting even onderbreken? Een lesje yoga kan gewoon! En uiteraard kun je blijven plakken voor de borrel.

Arrangementen vergaderen strand

Kies uit de drie arrangementen

Iedere vergadering is anders, maar we maken het ook graag niet moeilijker dan het hoeft! Daarom hebben we drie vergaderarrangementen.

  • De hele dag vergaderen:
    van 10.00 – 17.00 uur inclusief lunchbuffet en afsluitende borrel.
  • Een ochtend vergaderen:
    van 10.00 – 14.00 uur inclusief lunchbuffet.
  • Een middag vergaderen:
    van 14.00 – 17.00 uur inclusief afsluitende borrel.

Bij alle arrangementen is exclusief gebruik van de vergaderserre, een fruity energizer en onbeperkt koffie, (verse munt)thee en bronwater inbegrepen. Wifi hebben we uiteraard, maar zou je ook uit kunnen laten, even offline detox-en. 🙂

Teambuilding met vergaderen strand

Combineer je meeting met een activiteit!

Je kunt je vergadering aan het strand ook combineren met een teambuildingsactiviteit. Een leuke workshop met blote voeten in het zand helpt om de banden met je collega’s te versterken. Wie is ’t best in een mini escape room of de absolute Robinson? Liever ‘gewoon’ een hapje eten? Dan presenteren we je graag ons Food2Share concept. Een tafel vol schaaltjes eten om te delen. Ons bakbeest, de BBQ-smoker, kan natuurlijk ook aan!

Wist je dat je zelfs een feestje bij ons kunt geven?

Offerte aanvragen

Details
Contactgegevens