De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Teamuitje strand

Volgend keer met teamuitje strand? Neem al je collega’s mee voor een avontuurlijke middag op het strand. Bij Elements Beach, strand van ’s-Gravenzande, waan je je in het buitenland. Doe mee aan Expeditie Robinson of maak er een hele chille middag van! En dat gewoon vlakbij Rotterdam en Den Haag.

Hele bedrijf teamuitje strand

Kom met het hele bedrijf voor een teamuitje naar het strand.

Aan de activiteiten bij Elements Beach kun je van 20 tot 150 personen meedoen en er is voor ieder wat. Ben jij de beste fikkie stoker van het hele bedrijf, schiet jij alle pijlen raak of shake je de smaakvolste cocktails? Van chill tot intensief is er een programma te maken. En voor de stevige trek stoken we daarna de barbecue op voor heerlijk biologisch vlees en verse vis van de barbecue. We maken zelfs vegaspiesjes en zorgen voor een uitgebreid buffet met salades, sausjes en brood. Need we say more?

“Met het hele team naar buiten. Dat zorgde al gelijk voor een andere sfeer dan op kantoor. De uitdagende spellen en afsluitende barbecue waren leuk voor iedereen. We hebben het er nog over!” – Jenny K.

Teambuildingdag op strand

Ieder bedrijf, klein of groot, heeft af en toe een teambuildingdag nodig.

Om even samen de schouders eronder te zetten. Of om de successen te vieren. Waar kan dat nou beter dan op het strand? Hier kan iedereen van directeur tot stagiair lekker casual en met de voeten in het zand aan de slag. Weg hierarchie, weg rolverdeling. Bij teambuilding op het strand draait het om samen. Samen doen en samen plezier.

Arrangementen teamuitje strand

Daag jij je collega’s uit voor deze teamdag?

Elements Beach levert samen met Event Masters maatwerk voor teamuitjes op het strand. Maar we maken het ook graag niet moeilijker dan het is en hebben drie basisarrangementen beschikbaar.

  • Expeditie Robinson waarbij creativiteit, teamwork en logisch nadenken centraal staan
  • Team Challenge daagt je uit om samen te werken, communiceren en vertrouwen in elkaar te hebben.
  • Chill Master is ideaal als je het vooral gezellig met elkaar wilt hebben en het fysiek niet te zwaar wilt maken 🙂

Eten en drinken bij teamuitje strand

Good food for though!

Een teamuitje is natuurlijk niet compleet zonder heerlijk eten en drinken. Of je nu wilt lunchen, barbecueën of dineren na afloop van de teambuilding. En daar hoort natuurlijk een biertje of wijntje bij. Willen jullie echt tot in de late uurtjes door? Dat kan ook. Wij weten wel hoe we een feestje moeten geven. Iedere zomer organiseren we ons eigen festival, Struinen in de Duinen. De tofste dj’s nodigen we maar wat graag uit voor jullie bedrijfsfeest. Voetjes van de vloer dus!

Plan nu jouw teamuitje strand! Van maart tot oktober kun je bij ons terecht. Neem nu contact op en kijk of er nog een plek vrij is in de agenda.

Kom je met een teamuitje naar ons?

Details
Contactgegevens