De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Vegan strandtent

Zoek je een vegan strandtent? Elements Beach is dé plek waar je met de blote voeten in het zand geniet van veel plantbased voeding. Onze menukaart heeft uitgebreide veganopties voor lunch, borrel en diner. Zelfs koffie en gebak is vegan bij ons. Je vindt ons van maart tot oktober aan het ’s-Gravenzandse strand, vlakbij Rotterdam en Den Haag.

Relaxte strandtent met vegan menu

Veganistische menukaart

Een relaxte strandtent op een fijne locatie, waar je ook als vegan erg goed kunt eten.” – de Groene Meisjes 

Strandtent met vegan menu

Ontdek hoe lekker vegan is. Voor plantbased eters hebben we niet één, twee maar wel tien gerechten. Ons Food 2 Share concept staat als een huis. Kleine gerechtjes die je met je tafelgezelschap deelt. Vegan quesadilla, kikkererwtensalade of vegan shoarma. En die partner die wel (biologisch) vlees wil, kan dat er uiteraard op een bordje bij nemen. Bekijk de menukaart! 

Vegan lunch

Genoeg vegan keuze

Met je voeten in het zand en het zonnetje op je bol lunchen. Heerlijk! Ook voor de lunch hebben we genoeg vegankeuze. Of dat nu dikke plakken brood met huisgemaakte hummus en gegrilde groenten zijn, of toch die salade. Laat het je smaken!

Koffie en gebak: vegan

Zonder dierlijke producten

Of we vegan cappuccino of latte macchiato hebben? NATUURLIJK! Met de heerlijke havermelk van Oatly maken we schuim, zoals de zee kan schuimen. En daarbij neem je dan zo’n SUE gebakje, vegan zoet zonder suikers.

Vegan borrelhapjes

Snacken en borrelen kan ook vegan!

Bij onze biologische wijnen past natuurlijk een vegan snack. Wat dacht je van een vegan flammkuchen, met tomatensalsa en pecannootjes? Vegan bitterballen zijn ook geen probleem of een porti nacho’s met vegankaas.

Bekijk onze menukaart voor alle veganopties. Reserveren kan altijd, ook als het 30+ graden is.

 

Moeten we een plekje vrijhouden?

Details
Contactgegevens