Gesloten tot eind maart 2023

Doe maar duurzaam

Vandaag genieten, maar ook bewust met de toekomst bezig zijn. Duurzaam zijn vinden wij heel normaal. Hoe?

Bewust eten

Good food, we koken hier meer plantaardig & vegan dan in andere restaurants. Eén kilo vlees staat gelijk aan een broeikasuitstoot van 180 kilometer autorijden! Een beetje minder mag dus best! Voor de gerechten waarin we wél dierlijke ingrediënten gebruiken, kiezen we altijd de biologische variant en het liefst uit de buurt. De koks werken met seizoensproducten, het liefst hadden ze zelfs een moestuin op het strand gehad…  Met het food to share concept serveren we bovendien kleine porties, zodat er minder eten wordt weggegooid.

Vintage interieur

We love vintage. Bij ons krijgen mooie spullen een tweede leven. Die mooie opoe stoel, waarop je zit, kan dus nog wat langer mee en hoefde niet weggegooid te worden.

Plastic & afval scheiden

De oceanen liggen vol met plastic. Deze soep is voor niemand goed en al helemaal niet voor de dieren. Bij ons vind je dus zo min mogelijk overbodig plastic. Geen plastic roerstaafjes of rietjes. En achter de schermen scheiden we het afval.

Wist je dat je kunt helpen het strand schoon te jutten? Ga opzoek naar afvalschatten. Bij een volle juttas krijg je een gratis koffie of ijsje!

Duurzame energie

De zon is de mooiste energiebron die we hebben. Het beetje energie wat wij nodig hebben voor de keuken en verlichting is uiteraard groen! De serre heeft zoveel inval van het zonlicht dat we deze (bijna nooit) hoeven te verwarmen. De keukenapparatuur hebben we op hun energiezuinigheid ingekocht. En alle lampen zijn LED-lampen, hoewel we ze ook graag uitlaten en gaan voor kaarslicht.