ZOMERWEER, AANWAAIEN ALTIJD MOGELIJK! TAKE AWAY IS OPEN. CHECK IN? HIER

Iets te vieren?

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf je slippers aantrekken. Want écht iets vieren, doe je op het strand. Samen proosten op de ondergaande zon en zanderige danspassen wagen op dj-tunes, terwijl de spiezen op de BBQ chillen.

Trouw precies zoals jullie zijn: relaxed, zomers en werelds! Hoe klein, groot, spectaculair, rustig, muzikaal, modern, traditioneel of actief jullie het ook maar willen. Dit wordt de mooiste (strand)dag van je leven.

Collega`s, familie, wat is het verschil? Oké daar kan je een hele berg goede antwoorden op bedenken. Uiteindelijk gaat het erom dat je hier samen bent en samen viert. Van actief personeelsuitje tot ontspannen familiedag.

Trouwen op het strand

Ja, ik wil.

Met je voeten in het zand ‘ja-ik-wil’ tegen elkaar zeggen!

Fantastisch. Ja, ik wil laidback. Ja, ik wil goeie vibes. Ja, ik wil lekker dansen. Ja, ik wil proosten op de horizon. Ja, ik wil trouwen op het strand met de zon en zee op de achtergrond.

Helemaal zoals jullie het willen:
> Eerst de ceremonie of juist tijdens de feestavond?
> Proosten met Prosecco of een speciaalbiertje?
> Luxe dessert of liever waterijsjes?
> Speech on the beach of juist op ons terras?

Handig tussen Rotterdam en Den Haag. Ons goed bewaarde geheim. Verstopt als een parel
tussen de duinen. Het voelt als trouwen op jullie privé strand.

Oké, tijd om wat te fantaseren. Stel jullie de bruiloft alvast voor… He-le-maal zoals jullie het
willen. (Bijna) Alles is mogelijk! Fijn gevoel hè? Wij verzorgen alles tot in de puntjes en zijn ook nog eens gek op (te) gekke ideeën, unieke plannen en creatieve uitspattingen.

Vul het offerteformulier in (onder aan deze pagina of hier te vinden) en we maken er samen jullie onvergetelijke dag van.

Personeelsuitje

Zonder stropdas, mét zand in je schoenen

Weg stropdas. Hier teenslippers. Jullie jaarlijkse personeels- of teamuitje komt eraan. Supertof!

Maar wie organiseert het? Hoe overtref je vorig jaar? Wat gaan jullie doen? Voor even weg uit die werkomgeving. Kies voor een unieke sfeer in de frisse buitenlucht. Actie(f), creatief, teambuilding… bij Elements wordt jullie dag een daverend succes. Voor iedere groep, voor ieder budget en voor ieder (te) gek idee.

Met je voeten in het zand en daarna de voetjes van de vloer met een band of een DJ? Een BBQ, borrel of juist lekker dineren aan tafel? De natuurlijke, relaxte en informele setting doet wonderen. Het personeelsuitje met gezelligheidsgarantie.

Samen met een professionele partij een strak georganiseerde dag organiseren? Zo’n dag die volgens planning verloopt en waarin je toch vrijheid ervaart? Vul het offerteformulier in (onder aan deze pagina of hier te vinden) en wij nemen snel contact met je op.

Shrimp on the Barbie

Lekker BBQ-en met je familie of vrienden

Jarig? Familiedag? Vrijgezellenfeest? Teamuitje? Jubileum? Verjaardag? Een nog langere opsomming? Wij hebben een license to grill en gooien met alle liefde de BBQ aan voor groepen vanaf 20 personen.

Onze goedgemutste kok bereidt jouw smaakvolle gerechten op de houtskool BBQ. Vlees. Vis. Vegetarisch. Vegan. Verrukkelijk! Daar hoort natuurlijk een goed gevulde buffettafel bij: verse salades, frietjes, brood met huisgemaakte aïoli, tapenades en diverse sauzen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het offerteformulier in (onder aan deze pagina of hier te vinden) en we porren de kolen alvast op.

 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Details
Contactgegevens