De kaartverkoop voor Struinen in de Duinen is gestart, je vindt ze je  hier

Droom van Sjoerd komt uit:

“Een eigen surfschool ergens ter wereld”

Golfsurfen leren

Surfschool in Westland

Het lijkt zo makkelijk. Een surfboard onder je arm nemen, naar de branding rennen en een golf pakken. Niets is minder waar. Voor echt golfsurfen moet je de fijne kneepjes van het vak leren. Daarom hebben we sinds dit jaar onze eigen golfsurfschool in ‘huis’.

Waves ‘N Ripples is dit jaar opgericht door Sjoerd van den Boogert. “Mijn interesse in boardsports begon al vroeg, zo’n 18 jaar geleden in 2002. Eerst skateboarden, kort daarna snowboarden en wat later golfsurfen. Een paar jaar geleden werd ik gegrepen door de droom om een eigen surfschool te openen ergens op de wereld. Die is niet weggegaan. Na een tijd reizen in Indonesië, California en Centraal America werd het plan steeds concreter en vorig jaar heb ik besloten om Waves ‘N Ripples op te zetten bij Elements Beach. Het is een plek waar iedereen mag surfen, chillen, een gitaartje mag pakken en waar met regelmaat livemuziek te zien en horen is rondom het kampvuur. Een plek waar inspanning en ontspanning mooi samenkomen.”

Waves ‘N Ripples is voor jonge Ripples vanaf zwemdiploma A tot ouderen van 80, van beginner tot gevorderd. “Iedereen kan hier terecht voor surflessen,” vertelt Sjoerd. “Privéles, maatwerk, kleine groepjes als ook grotere groepen. Wij doen ons best om iedereen op zijn eigen wijze en tempo weg te wijzen in de strandactiviteiten die we aanbieden. Naast golfsurfen kun je hier namelijk ook slacklinen (een soort koordansen), megasuppen, boogschieten, balanceboarden, volleyballen en nog meer activiteiten doen. Surfles kan ook gecombineerd worden met yoga. Voorop staat plezier en veiligheid. De lessen worden gegeven door enthousiaste en gecertificeerde instructeurs en we maken gebruik van veilig materiaal en heldere veiligheidsinstructies. Hierdoor raak je niet snel bezeerd en blijft het leuk. Door in relatief kleine groepjes te werken is er goede aandacht voor alle surfers. Na het surfen kan je voor een drankje en hapje terecht bij Elements Beach. Wees welkom en ervaar het zelf!”

Reguliere lessen:
Vanaf woensdag 6 mei starten de reguliere lessen voor
kids tot 14 jaar van 14:00-15:30 uur en voor jongeren en volwassenen van 16:00-17:30 uur en 19:00-20:30 uur.